Op zoek naar groeibanen? Kies voor een groeibaan bij Gevelconcept!
Favicon | Gevelconcept

Kies voor een groeibaan bij Gevelconcept!

Groeien bij Gevelconcept

Bij Gevelconcept werken wij actief mee aan de toekomst van de bouw. Het aanbieden van groeibanen voor het opleiden van nieuwe vakmensen vormt hierbij een essentieel onderdeel.

Gevelconcept is een erkend leerbedrijf en biedt studenten en zij-instromers een vliegende start van hun carrière in de bouw. We werken nauw samen met ESPEQ-bouwopleidingen om onze leerlingen optimaal te ondersteunen.

ESPEQ biedt BBL-opleidingen (Beroepsbegeleidende Leerweg), wat inhoudt dat studenten leren door te doen. Ze gaan één dag in de week naar school en werken de overige vier dagen bij een leerbedrijf zoals Gevelconcept. Tijdens het werk brengen leerlingen het geleerde direct in praktijk. Daarnaast leren ervaren collega’s hen de fijne kneepjes van het vak.

ZIJ-INSTROMER
Wesley Hoedt is één van die studenten. Als zij-instromer vanuit de haven is Wesley bij Gevelconcept komen werken. Hij wilde graag de bouw in en had als doel om metselaar te worden. Toen hij bij ons begon had hij al ervaring met heftruck rijden. Hierdoor was het werken met de verreiker voor hem een fluitje van een cent. Wesley bleek, door zijn enorme inzet, collegialiteit en leergierigheid, al snel een waardevolle toevoeging voor ons team te zijn. Onze ervaren metselaars lieten hem al snel wat stukjes mee metselen.

Vanuit Gevelconcept hebben we hebben we hem de opleiding tot metselaar aangeboden. Binnen no-time kon Wesley op intakegesprek bij ESPEQ voor de opleiding tot metselaar. Ook bij ESPEQ waren ze direct gecharmeerd door zijn mentaliteit. Daarnaast bleek hij nog talent voor het metselen te hebben ook!

Op dit moment gaat hij één dag in de week naar school en de rest van de week bouwt hij ervaring op in ons team met metselaars.

KLAAR VOOR EEN GROEIBAAN?
Zoek jij een stageplaats, afstudeerplek of een leer-werktraject? Denk dan eens aan Gevelconcept. Dan krijg je een baan waarin je blijft leren. Ontwikkel jezelf tot werkvoorbereider, productieleider of bedrijfsleider.

Zodat je zelf groeit en je salaris ook.

Op zoek naar een groeibaan? Neem contact op met onze HR-manager Linda.
Wie weet kun je direct aan de slag in één van onze groeibanen!