Vacature: Allround timmerman


In deze functie voer je alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit op een bouwlocatie. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van kwaliteit.

Je komt te werken in een hecht en enthousiast team die graag een stapje harder zetten voor elkaar. Binnen onze organisatie is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Of het nu graag om vak verbreding of doorgroeien, we gaan graag met elkaar in gesprek!

Heb jij een afgeronde timmeropleiding op mbo niveau en (bij voorkeur) ervaring als timmerman?
Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie!

Functie eisen

  • Afgeronde timmeropleiding op mbo niveau
  • (Enige) ervaring als timmerman
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs

Het is belangrijk dat je een echte teamplayer bent en samen met ons wilt groeien en successen wilt behalen.

Wat kun je van ons verwachten?

Gevelconcept is een jong en innovatief bedrijf op het gebied van complete gevels. Wij geloven in een nieuwe manier van bouwen; met minder partijen méér verantwoordelijkheid te nemen. Als bouwpartner nemen wij de totale verantwoordelijkheid voor de complete gevel en zorgen ervoor dat deze de uitstraling krijgt die hij verdient.

Het bedrijf is ontstaan door de samenvoeging van een bouwbedrijf, metselbedrijf en een timmerfabriek. Wij hebben jarenlange ervaring in deze disciplines en voeren die in eigen beheer uit. Wij zoeken talent dat ons verder kan helpen ontwikkelen op gebied van 3D modelleren en samen met ons op zoek gaat naar de nieuwe manier van werken in de bouw. Een manier welke aansluit bij de eisen en wensen van onze klant.

Bij ons krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Je werkt in een hecht team waarin samenwerken, plezier maken en succesvol zijn centraal staat. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden en een grote mate van zelfstandigheid.

Direct solliciteren?
Laat hieronder je gegevens achter