Vacature: Houtskeletbouwer | Gevelconcept
Favicon | Gevelconcept

Vacature: Houtskeletbouwer

Uren: 32-37,5 uur

Over de vacature

Ben jij uit het juist hout gesneden? En heb jij niet graag een houten kont? Kom dan je handen uit de mouwen steken bij Gevelconcept Prefab in Schagen!

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een:

Houtskeletbouwer
(32-37,5u)

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben jij dagelijks in onze fabriek bezig met het vervaardigen van constructieve en dragende elementen voor woningen en gebouwen aan de hand van aangeleverde tekeningen en werkopdrachten. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Aanbrengen en monteren van plaatmaterialen
Uitzagen van uitsparingen
Aanbrengen van isolatiemateriaal en folies
Monteren van frames
Aanbrengen en monteren van toebehoren
Controleren van de kwaliteit (vooraf, tussentijds en achteraf)
Op maat zagen van elementen

Gevelconcept Prefab richt zich op het duurzaam produceren van houtskeletbouw elementen. Houtskeletbouw is dé manier om de Co2 uitstoot te reduceren. Al het hout wat wordt verwerkt, komt uit duurzaam beheerde bossen en is voorzien van een PEFC of een FSC keurmerk.

Wat wij vragen

MBO werk- en denkniveau
Affiniteit met houtbewerking en oog voor detail
Je kunt goed in een team werken
Je maakt je taken en nieuwe projecten snel eigen
Je neemt initiatief en wacht niet af

Wat wij bieden

Bij Gevelconcept krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Je werkt in een hecht team waarin samenwerken, plezier maken en succesvol zijn centraal staat. Gevelconcept is een familiebedrijf waarin een informele sfeer heerst en waarin we graag een stapje harder zetten voor elkaar. Vertrouwen, aandacht, kwaliteit en plezier in het werk zijn onderdeel van het Gevelconcept DNA. Verder bieden we jou:

Fulltime/parttime ( 32 - 37,5u) functie
Een salaris conform CAO Timmerfabrieken, afhankelijk van jouw ervaring en ambities (tussen € 1.900 -€ 2.400 bruto per periode)
8,25% vakantiegeld
Uitzicht op een vast dienstverband
Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze eigen Gevelconcept Academy. Jouw ontwikkeling staat centraal binnen Gevelconcept
Reiskostenvergoeding
Goede pensioenregeling bij Bpf Bouw
Een actieve personeelsvereniging

Over Gevelconcept

Gevelconcept Prefab is onderdeel van Gevelconcept: een jong en innovatief bedrijf op het gebied van complete gevels. Wij geloven in een nieuwe manier van bouwen; met minder partijen méér verantwoordelijkheid te nemen. Als bouwpartner nemen wij de totale verantwoordelijkheid voor de complete gevel en zorgen ervoor dat deze de uitstraling krijgt die hij verdient. Wij hebben jarenlange ervaring met de verschillende bouwdisciplines en voeren deze in eigen beheer uit. Onze organisatie bestaat uit drie disciplines; Gevelconcept Bouw, Gevelconcept Kozijnen en Gevelconcept Prefab. Deze komen samen in onze prachtige projecten.

Enthousiast geworden?

Leuk?! Leuk! Wij zijn benieuwd naar jou. Stuur jouw motivatie en CV ter attentie van Linda van der Eijk naar personeelszaken@gevelconcept.nl en we nemen spoedig contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Samen succesvol zijn?

Laat hieronder je gegevens achter om direct te solliciteren.