Over ons

Een totaaloplossing voor een hele gevel of een enkele oplossing uit de schakel (alleen kozijnen of prefab gevelelementen). Gaat u voor de bouw of renovatie van een gehele gevel, dan doorlopen we onderstaande 5 stappen. 

1.BESTEK

Na een kennismaking en bespreking van het project schetsen wij de nieuwe situatie.

2.CONCEPT

Wij stellen het concept voor dat bestaat uit een combinatie van onze oplossingen.

3.OPDRACHT

De opdracht wordt concreet en wij gaan voor u starten.

4.REALISATIE

Wij realiseren de opdracht zoals afgesproken en houden ons aan de deadlines.

5.NAZORG

Kwaliteitscontroles worden uitgevoerd, kwaliteitsgaranties worden nageleefd en onderhoud wordt mogelijk afgesproken.

Dé bouwpartner voor aannemers

Waarom uw gevelwerkzaamheden uitbesteden aan verschillende onderaannemers, als dit ook bij één partij kan? Alles wat u als aannemer nodig heeft voor het bouwen of renoveren van een complete gevel, vindt u bij ons onder één dak. Wij hebben jarenlange ervaring in de disciplines bouw, kozijnen en prefab en voeren die in eigen beheer uit. Dat betekent voor u: één aanspreekpunt, korte lijnen en heldere communicatie.

Nieuwbouw en Renovatie

Wij zijn uw bouw- en kennispartner bij de uitvoering van het hele project, of het nu gaat om een nieuwbouwgevel, de renovatie van een bestaande gevel of een onderdeel daarvan. Tevens zijn wij uw samenwerkingspartner in duurzaam en luchtdicht bouwen. Ontzorgen, ook op de lange termijn, is ingeweven in onze bedrijfsvoering. Want wij willen tevreden klanten, u toch ook?

Neem voor meer informatie of een gesprek vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste keuze.

“Het perfectioneren en doorontwikkelen van onze bouwoplossingen is een continu proces. Als expert in de verschillende disciplines voeren wij ons werk uit met passie, zorg voor kwaliteit en duurzaamheid”

Kantoor en één van onze werkplaatsen

Een kijkje achter in ‘t Veld