Wij zijn aangesloten bij Hout100% | Gevelconcept
Favicon | Gevelconcept

Wij zijn aangesloten bij Hout100%

100% hout bij Gevelconcept

Aannemers, ontwikkelaars, architecten en consumenten hebben één ding gemeen: de liefde voor hout als natuurproduct in de bouw. Maar dat moet dan wel aantoonbaar duurzaam geproduceerd hout zijn dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Wij werken al geruime tijd met hout dat het FSC-keurmerk heeft en zijn nu ook aangesloten bij Hout100%.

Wat is Hout100%
Afgelopen zomer heeft Stichting Garantie Timmerwerk (SGT) het merk ‘HOUT100%‘ geïntroduceerd. Een nieuw merk dat staat voor de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland. Het is een certificaat dat staat voor zekerheid van perfect houtwerk van architect tot consument. Van ontwerpen tot wonen. Van deuren, ramen en kozijnen tot gevelelementen.

De kwaliteit wordt gehandhaafd door...
- Strenge kwaliteitsnormen en het uitvoeren van controles gedurende het gehele bouwproces
- Met zekerheid tot wel 15 jaar
- Als samenwerkende timmerfabrieken nieuwe en betere producten te introduceren
- Kennis te delen om branche
- Breed aan kwaliteitsverbetering te werken

Kies voor Hout100%-fabrikanten
Alle partijen in de bouw kunnen dankzij HOUT100% rekenen op de beste kwaliteit houtwerk. De architect wil de beste houtproducten, die exact voldoen aan zijn ontwerpspecificaties. De aannemer verwacht perfect houtwerk qua maatvoering, afwerking én oplevering. En wil graag grip op de kosten.

Bent u op zoek naar zekerheid? Kies dan voor partijen die aangesloten zijn bij HOUT100% en zorg dat u voor ieder project het unieke HOUT100% nummer bemachtigt. Dit scheelt in de toekomst veel eigen controles, faalkosten en reparaties. En wat dacht u van een soepele planning?

Interessant: bekijk deze video over Hout100%