WERKEN IN DE REGIO

werkenbijsticker

Werken bij het leukste bedrijf in Noord-Holland

Bij Gevelconcept bouwen we aan de wereld van morgen. We creëeren onze eigen leefomgeving en leveren een bijdrage aan het woon-/werkplezier van anderen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die het verschil willen maken. Op zoek naar vakmensen die graag een stapje harder zetten voor hun collega’s en samen willen streven naar het optimale eindproduct.

Zoek jij kwaliteit, aandacht, plezier, flexibiliteit en verbinding in je werk? Kom dan eens langs voor een gesprek.

Drie teams, één doel

bouw

Gevelconcept Bouw

Het team van Gevelconcept Bouw werkt vanuit onze hoofdlocatie in ‘t Veld. Projectvoorbereiding, planning, inkoop, overleg, personeelszaken, marketing en administratie worden vanuit hier verzorgd.

Gevelconcept Prefab

Onze prefab locatie is gevestigd op de Witte Paal in Schagen. Hier produceren we houtskeletbouw elementen voor diverse grote projecten. Het is een gezellig team dat pas sinds een aantal jaar met elkaar samenwerkt.

Gevelconcept Kozijnen

De timmerfabriek staat in Noord-Scharwoude. Hier produceren we hoogwaardige houten kozijnen met een uitstekende isolerende werking. In de timmerfabriek hebben we ook een eigen spuiterij. Hierdoor kunnen we onze kozijnen direct in de aflak opleveren.

Vacatures

Werkvoorbereider/ BIM engineer nieuwbouw

Als werkvoorbereider/ BIM engineer nieuwbouw bij Gevelconcept heb je ervaring met BIM en ben jij hét aanspreekpunt voor onze projectleiders dus van a tot z betrokken bij het project. Klinkt dit als een functie voor jou?

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider bij Gevelconcept Bouw werk je nauw samen met onze projectleiders en werkvoorbereiders van alle disciplines (dus ook Gevelconcept Kozijnen en Gevelconcept Prefab) en pak je de werkvoorbereiding van onze nieuwbouwprojecten op.

Uitvoerder

Als uitvoerder bij Gevelconcept ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de uit te voeren projecten. Zo functioneer je bijvoorbeeld als dé schakel tussen de opdrachtgever, je collega’s op de bouw en de projectleiders.

Junior werkvoorbereider nieuwbouw

Als junior werkvoorbereider bouw bij Gevelconcept Bouw pak je – in samenspraak met je collega’s van de projectleiding – de werkvoorbereiding van onze nieuwbouwprojecten op. Spreekt dit jou aan?

Controller

Als controller bij Gevelconcept geef je leiding aan een team van 2 collega’s. Daarnaast houd je je ook bezig met diverse administratieve taken, zoals het uitwerken van procedures en het uitvoeren van interne controles.

Werkvoorbereider / tekenaar

Als werkvoorbereider / tekenaar bij Gevelconcept Kozijnen kom je in een zeer diverse functie terecht. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor de engineering van houten kozijnen, het signaleren én communiceren van meer- en minderwerk, en nog veel meer! Spreekt dit jou aan?

Opperman

Als opperman bij Gevelconcept Bouw ben je de belangrijkste spil op de bouwplaats. Jij ondersteunt de metselaars bij alle voorkomende werkzaamheden. Daarnaast draag je de zorg voor de tijdige aanvoer van materialen en hulpmiddelen.

Allround timmerman

Als allround timmerman voer je alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit op een bouwlocatie. Heb jij ruime ervaring en vind je het daarnaast ook leuk om onze timmerlieden de kneepjes van het vak te leren? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Open sollicitatie

Zijn er geen openstaande vacatures? Of heb je niet gevonden wat je zocht? Bij Gevelconcept zijn we altijd op zoek naar nieuwe vakmensen. Stuur ons dus vooral een open sollicitatie. Onze HR-manager (Linda) neemt dan contact met je op om jouw wensen en ambities te bespreken.

praktijkexamen

Groeibaan

Zoek jij een stageplaats, afstudeerplek of een leer-werktraject? Denk dan eens aan Gevelconcept. Dan krijg je een baan waarin je blijft leren. Enerzijds door learning on the job, anderzijds door een opleiding binnen onze eigen Gevelconcept Academy. Ontwikkel jezelf tot werkvoorbereider, productieleider of bedrijfsleider. Zodat je zelf groeit en je salaris ook.

Neem contact op met onze HR-manager Linda.
Wie weet kun je direct aan de slag in één van onze groeibanen!