Werken bij Gevelconcept | Wij geloven in een nieuwe manier van bouwen

Werken bij het leukste bedrijf in Noord-Holland

Bij Gevelconcept bouwen we aan de wereld van morgen. We creëeren onze eigen leefomgeving en leveren een bijdrage aan het woon-/werkplezier van anderen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die het verschil willen maken. Op zoek naar vakmensen die graag een stapje harder zetten voor hun collega’s en samen willen streven naar het optimale eindproduct.

Zoek jij kwaliteit, aandacht, plezier, flexibiliteit en verbinding in je werk? Kom dan eens langs voor een gesprek.

Drie teams, één doel

Werken Bij Gevelconcept

Gevelconcept Bouw

Het team van Gevelconcept Bouw werkt vanuit onze hoofdlocatie in ‘t Veld. Projectvoorbereiding, planning, inkoop, overleg, personeelszaken, marketing en administratie worden vanuit hier verzorgd.

Werken Bij Gevelconcept

Gevelconcept Prefab

Onze prefab locatie is gevestigd op de Witte Paal in Schagen. Hier produceren we houtskeletbouw elementen voor diverse grote projecten. Het is een gezellig team dat pas sinds een aantal jaar met elkaar samenwerkt.

Werken Bij Gevelconcept

Gevelconcept Kozijnen

De timmerfabriek staat in Noord-Scharwoude. Hier produceren we hoogwaardige houten kozijnen met een uitstekende isolerende werking. In de timmerfabriek hebben we ook een eigen spuiterij. Hierdoor kunnen we onze kozijnen direct in de aflak opleveren.

Vacatures