Garanties | Gevelconcept
Favicon | Gevelconcept

Keurmerken en garanties

Garanties

Gevelconcept belooft maximale kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen werken we met diverse keurmerken.

Komo keurmerk | Gevelconcept

Komo Keurmerk

Het KOMO-label is al 50 jaar hét kwaliteitskeurmerk in de bouw. Dankzij dit keurmerk kunt u er blindelings op vertrouwen dat onze producten & processen voldoen aan het Bouwbesluit, Bouwstoffenbesluit en specifieke kwaliteits-, prestatie- en veiligheidseisen die de marktpartijen stellen. Dit maakt tijdrovende controletrajecten bij de vergunningverlening en op de bouwplaats overbodig.

FSC logo | Gevelconcept

FSC®-gecertificeerd

Bij Gevelconcept werken we uitsluitend met hout dat op een verantwoorde manier is geproduceerd. Hout dat volledig traceerbaar is of zelfs het FSC®-keurmerk heeft. Daardoor zijn onze opdrachtgevers zeker van een milieubewuste oplossing. Gevelconcept is FSC®-gecertificeerd met COC nummer: CU-COC-828395-BC (Gevelconcept Bouw B.V).

NBvT logo | Gevelconcept

NBvT

De Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT) behartigt de gezamenlijke en individuele belangen van ongeveer 250 timmerfabrikanten. De NBvT levert een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van het bouwen in en met hout onder meer door het stimuleren van innovaties, het meewerken aan regelgeving en het bevorderen van kwaliteit voor de leden van de NBvT.

100% hout | Gevelconcept

HOUT100%

Dit keurmerk staat voor de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland. Bent u op zoek naar zekerheid? Kies dan voor partijen die aangesloten zijn bij HOUT100% en zorg dat u voor ieder project het unieke HOUT100% nummer bemachtigt. Dit scheelt in de toekomst veel eigen controles, faalkosten en reparaties. En wat dacht u van een soepele planning? Van ontwerpen tot wonen. Van deuren, ramen en kozijnen tot gevelelementen.
Lees meer over HOUT100%

Daarnaast beschikken wij ook over:

MBO-beroepsopleiding: Erkend leerbedrijf
Vakmanschap en Betrouwbaarheid: Keurmerk Bouwgarant, Woningborg

Onze andere garanties