Project Details

  Locatie:  Amsterdam
  Opdrachtgever:  AC Borst Bouw

 

Geveldisciplines

Renovatie 274 woningen Amsterdam

Stichting Stadgenoot heeft AC Borst geselecteerd om 274 portiekflats uit 1968 te renoveren. Het complex is gelegen in de Waterlandpleinbuurt en kent verschillende technische / constructieve gebreken.

Als actief deelnemer binnen de ketensamenwerking met AC Borst Bouw nemen wij verantwoordelijkheid voor het leveren en plaatsen van de houten kozijnen en deuren. In totaal gaat het om 1.368 stuks. In de gevelkozijnen komen nieuwe hardhouten balkondeuren, die beglaasd en afgelakt worden geleverd en afgehangen. Ook de voordeuren van de woningen worden vernieuwd, evenals de deuren van de bergingen en portieken. De balkon- en woningentreedeuren worden in aflak en compleet voorzien van hang- en sluitwerk geleverd en aangebracht.

Bij 27 van de 31 portieken komt de deur in het bestaande kozijn en wordt ook de naastgelegen beglazing vernieuwd, inclusief een nieuwe postkast. De andere 4 portieken krijgen geheel nieuwe kozijnen. In de slaapkamers vervangt Gevelconcept een aluminium raam door een hardhouten kozijn met kiepraam met ventilatierooster en in de badkamers komt in plaats van een aluminium valraam een hardglazen valraam.

Lees meer over dit project.
Renovatie 274 woningen Amsterdam