Vacature: Allround Timmerman Nieuwbouw | Gevelconcept Bouw

Vacature: Allround Timmerman Nieuwbouw

Uren: 32 - 40 per week

Over Gevelconcept

Per direct zoeken wij een allround timmerman.

Heb jij ervaring als timmerman? Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in een snelgroeiend en hecht bedrijf? Wil jij werken op mooie bouwprojecten Noord-Holland? Dan is deze vacature voor jou!

Gevelconcept is een innovatief bedrijf op het gebied van complete gevels. Wij geloven in onze manier van bouwen door met minder partijen méér verantwoordelijkheid te nemen. Gevelconcept bestaat uit een bouwtak, kozijnenfabriek en een houtskeletbouw productielocatie. Onze projecten bestaan voornamelijk uit nieuwbouw appartementencomplexen waar wij verantwoordelijk zijn voor de complete gevel.

Wat verwachten we van jou?

Als allround timmerman voer je alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit op een bouwlocatie. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van kwaliteit en je beschikt over:

Ruime ervaring als timmerman
Een goede beheersing van de Nederlandse taal
Een geldig rijbewijs

Het is belangrijk dat je een echte teamplayer bent en samen met ons wilt groeien en successen wilt behalen. Vind je het daarnaast ook nog eens leuk om onze timmerlieden de kneepjes van het vak te leren? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Gevelconcept krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Je werkt in een hecht team waarin samenwerken, plezier maken en succesvol zijn centraal staat. Daartegenover staan prima arbeidsvoorwaarden en een grote mate van zelfstandigheid. Binnen onze organisatie is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om vak verbreding of doorgroeien, we gaan graag met elkaar in gesprek!

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en heb jij (bij voorkeur) een afgeronde timmeropleiding op mbo-niveau en ervaring als timmerman? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie.

Samen succesvol zijn?

Laat hieronder je gegevens achter om direct te solliciteren.