vacature-bim-engineer

Vacature: BIM modelleur / werkvoorbereider

Dienstverband: 32 – 40 uur per week
Standplaats: Noord-Scharwoude

Gevelconcept is een jong en innovatief bedrijf op het gebied van complete gevels. Wij geloven in onze manier van bouwen; met minder partijen méér verantwoordelijkheid nemen. Als bouwpartner nemen wij de totale verantwoordelijkheid voor de complete gevel en zorgen we ervoor dat deze de uitstraling krijgt die hij verdient.

Wij hebben jarenlange ervaring met de verschillende bouwdisciplines en voeren deze in eigen beheer uit. Onze organisatie bestaat uit drie disciplines; Gevelconcept Bouw, Gevelconcept Kozijnen en Gevelconcept Prefab. Deze komen samen in onze prachtige projecten in Noord-Holland.

Wat verwachten wij van jou?

Digitaal tekenen (3D) zal de aankomende jaren een steeds grote rol gaan spelen binnen onze markt en organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die daar ervaring in heeft, of affiniteit heeft om dit zich eigen te maken.

Het team van Gevelconcept Kozijnen bestaat uit een bedrijfsleider, twee werkvoorbereiders/projectleiders, een commercieel calculator, een productieleider en 14 enthousiaste productiemedewerkers.

Binnen Gevelconcept werk je nauw samen met onze projectleiders en werkvoorbereiders van alle disciplines.

Functie Eisen

  • Afgeronde opleiding op hbo-niveau.
  • Je hebt ervaring met BIM en bent in staat je kennis te delen en over te dragen aan de rest van de organisatie.
  • Je hebt ervaring met werkvoorbereiding.
  • Je bent in staat je eigen werk (proces) te structureren.
  • Je signaleert tijdig vertragingen of problemen.
  • Je bent communicatief zeer vaardig.

Het is belangrijk dat je een echte teamplayer bent en samen met ons wilt groeien en successen wilt behalen.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Gevelconcept krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Je werkt in een hecht team waarin samenwerken, plezier maken en succesvol zijn centraal staat. Gevelconcept is een familiebedrijf waarin een informele sfeer heerst en waarin we graag een stapje harder zetten voor elkaar. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden en een grote mate van zelfstandigheid.

Wil jij samen met ons succesvol zijn? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. 
Laat hieronder je gegevens achter om direct te solliciteren.