Vacature: Medewerker Houtskeletbouw | Gevelconcept

Vacature: Medewerker Houtskeletbouw

Over Gevelconcept

Ter uitbreiding zoeken wij een Medewerker Houtskeletbouw.

Gevelconcept is een jong en innovatief bedrijf op het gebied van complete gevels. Wij geloven in een nieuwe manier van bouwen; met minder partijen méér verantwoordelijkheid te nemen. Als bouwpartner nemen wij de totale verantwoordelijkheid voor de complete gevel en zorgenervoor dat deze de uitstraling krijgt die hij verdient.

Gevelconcept  is ontstaan door de samenvoeging van een bouwbedrijf, metselfabriek en een timmerfabriek. Wij hebben jarenlange ervaring in deze disciplines en voeren die in eigen beheer uit. Sinds kort is daar een nieuwe tak bijgekomen, Gevelconcept Prefab.

Gevelconcept Prefab richt zich op het duurzaam produceren van houtskeletbouw elementen. Houtskeletbouw is dé manier om de Co2 uitstoot te reduceren. Al het hout wat wordt verwerkt komt uit duurzaam beheerde bossen en is voorzien van een PEFC of een FSC keurmerk.

Wat verwachten we van jou?

In deze functie vervaardig en assembleren je constructieve en dragende elementen voor woningen en gebouwen.

Functie eisen

Kennis nemen van aangeleverde tekeningen en werkopdrachten;
Aanbrengen en monteren van plaatmaterialen;
Uitzagen van uitsparingen;
Aanbrengen van isolatiemateriaal en folies;
Monteren van frames;
Aanbrengen en monteren van toebehoren;
Controleren van de kwaliteit (vooraf, tussentijds en achteraf);
Op maat zagen van elementen;
Maken van uitslagen;
Vervaardigen van rekwerken.

Je komt te werken in een klein maar hecht en enthousiast team die graag een stapje harder zetten voor elkaar. Binnen onze organisatie is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Of het nu graag om vak verbreding of doorgroeien, we gaan graag met elkaar in gesprek!

Heb jij een afgeronde opleiding op minimaal VMBO niveau en ervaring in een soortgelijke functie? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie!

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Gevelconcept krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Je werkt in een hecht team waarin samenwerken, plezier maken en succesvol zijn centraal staat. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden en een grote mate van zelfstandigheid. 

Binnen onze organisatie is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om vak verbreding of doorgroeien, we gaan graag met elkaar in gesprek!

Samen succesvol zijn?

Laat hieronder je gegevens achter om direct te solliciteren.