Vacature: Machinaal Houtbewerker
Favicon | Gevelconcept

Vacature: Machinaal Houtbewerker

Uren: 37,5 uur

Standplaats: Noord-Scharwoude

Over de vacature

Gevelconcept Kozijnen staat voor kwaliteit & ontzorging. Zo worden houten kozijnen in onze eigen fabriek geproduceerd én standaard opgeleverd met voorlak. Indien gewenst voorzien we de kozijnen in onze spuiterij ook van een aflak. Na oplevering hoeft de schilder er dan niet meer aan te pas te komen! We kunnen de kozijnen inclusief hang- en sluitwerk en beglazing leveren. Spouwlatten aanbrengen? Kozijnen plaatsen? Beglazing los bijleveren? Alles is bij ons mogelijk. De klant krijgt de kozijnen & ramen zoals hij ze hebben wilt!

Ter uitbreiding zoeken wij voor onze timmerfabriek een Machinaal Houtbewerker.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de machinale afdeling. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Afkorten van hout volgens afkortlijst
Schulpen van hout
Het maken van kepen volgens tekening
Zagen van plaatmateriaal
Instellen en bedienen van de freesmachine
Bedienen van de zijlader
Schoonhouden van de machinale afdeling

Je komt te werken in een hecht en enthousiast team collega's die graag een stapje harder zetten voor elkaar. Binnen onze organisatie is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om vak verbreding of doorgroeien, we gaan graag met elkaar in gesprek!

Wat wij bieden:

Bij Gevelconcept krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Je werkt in een hecht team waarin samenwerken, plezier maken en succesvol zijn centraal staat. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden en een grote mate van zelfstandigheid.

Wil jij samen met ons succesvol zijn?

Mail dan je cv en motivatie naar linda@gevelconcept.nl

Samen succesvol zijn?

Laat hieronder je gegevens achter om direct te solliciteren.