Vacature: medewerker Afmontage Kozijnen
Favicon | Gevelconcept

Vacature: Medewerker Afmontage

Uren: 37,5 uur

Standplaats: Noord-Scharwoude

Over de vacature

Gevelconcept is een jong en innovatief bedrijf op het gebied van complete gevels. Wij geloven in een nieuwe manier van bouwen; met minder partijen méér verantwoordelijkheid te nemen. Als bouwpartner nemen wij de totale verantwoordelijkheid voor de complete gevel en zorgen ervoor dat deze de uitstraling krijgt die hij verdient.

Gevelconcept is ontstaan door de samenvoeging van een bouwbedrijf, metselfabriek en een timmerfabriek (Gevelconcept Kozijnen). Wij hebben jarenlange ervaring in deze disciplines en voeren die in eigen beheer uit. Gevelconcept Kozijnen staat voor kwaliteit & ontzorging. Zo worden houten kozijnen in onze eigen fabriek geproduceerd én standaard opgeleverd met voorlak. Indien gewenst voorzien we de kozijnen in onze spuiterij ook van een aflak. Na oplevering hoeft de schilder er dan niet meer aan te pas te komen! We kunnen de kozijnen inclusief hang- en sluitwerk en beglazing leveren. Spouwlatten aanbrengen? Kozijnen plaatsen? Beglazing los bijleveren? Alles is bij ons mogelijk. De klant krijgt de kozijnen & ramen zoals hij ze hebben wilt!

Ter uitbreiding zoeken wij voor onze timmerfabriek een Medewerker Afmontage.

Wat ga je doen?

In deze functie voer je alle voorkomende werkzaamheden zelfstandig uit binnen de afmontage, zodat een bijdrage geleverd wordt aan het eindproduct. Het bewaken van de kwaliteit is een essentieel onderdeel van je werk.
Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Kennis nemen van aangeleverde tekeningen en werkopdrachten;
Aanbrengen en monteren van toebehoren van ander materiaal;
Maken van inkrozingen;
Borgen/afklemmen van verbindingen;
Aanbrengen en monteren hang- en sluitwerk;
Aanbrengen en monteren van onderdelen/materialen.

Je komt te werken in een hecht en enthousiast team die graag een stapje harder zetten voor elkaar. Binnen onze organisatie is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Of het nu graag om vakverbreding of doorgroeien, we gaan graag met elkaar in gesprek!

Wat wij bieden:

Bij Gevelconcept krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Je werkt in een hecht team waarin samenwerken, plezier maken en succesvol zijn centraal staat. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden en een grote mate van zelfstandigheid.

Wil jij samen met ons succesvol zijn?

Heb jij MBO werk - en denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via personeelszaken@gevelconcept.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Samen succesvol zijn?

Laat hieronder je gegevens achter om direct te solliciteren.