Vacature: meewerkend voorman Afmontage
Favicon | Gevelconcept

Vacature: Meewerkend voorman Afmontage

Uren: 37,5 uur

Standplaats: Noord-Scharwoude

Over de vacature

Gevelconcept Kozijnen staat voor kwaliteit & ontzorging. Zo worden houten kozijnen in onze eigen fabriek geproduceerd én standaard opgeleverd met voorlak. Indien gewenst voorzien we de kozijnen in onze spuiterij ook van een aflak. Na oplevering hoeft de schilder er dan niet meer aan te pas te komen!
We kunnen de kozijnen inclusief hang- en sluitwerk en beglazing leveren. Spouwlatten aanbrengen? Kozijnen plaatsen? Beglazing los bijleveren? Alles is bij ons mogelijk. De klant krijgt de kozijnen & ramen zoals hij ze hebben wilt!

Ter uitbreiding zoeken wij voor onze timmerfabriek een Meewerkend voorman Afmontage.

Wat ga je doen?

In deze leidinggevende functie ben je verantwoordelijk voor de gehele coördinatie en kwaliteitsbeheersing van de werkzaamheden op afdeling Afmontage. Samen met 4 collega’s werk je dagelijks aan onze hoogwaardige houten kozijnen.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Je bewaakt de voortgang van de planning van jouw afdeling door te zorgen voor de juiste inzet van mensen, materieel en materiaal;
Je draagt zorg voor de hoge kwaliteit die onze klanten van ons verwachten;
Daarnaast zorg je voor een prettige werksfeer en een veilige werkplek voor jezelf en je collega’s;
Doen van suggesties t.a.v. werkaanpak, werkvolgorde en benodigd materieel

Het totale team in onze fabriek bestaat uit 12 enthousiaste collega’s dat graag een stapje harder zet voor elkaar. Binnen onze organisatie is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Of het nu graag om vakverbreding of doorgroeien, we gaan graag met elkaar in gesprek!

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Gevelconcept krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Je werkt in een hecht team waarin samenwerken, plezier maken en succesvol zijn centraal staat. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden en een grote mate van zelfstandigheid.

Wil jij samen met ons succesvol zijn?

Heb jij ervaring met als leidinggevende in een fabrieksomgeving? Ben je enthousiast en is het leveren van kwaliteit voor jou ook het allerbelangrijkste? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via personeelszaken@gevelconcept.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Samen succesvol zijn?

Laat hieronder je gegevens achter om direct te solliciteren.