Vacature: Opperman Gevelconcept Bouw | Gevelconcept

Vacature: Opperman Gevelconcept Bouw

Over Gevelconcept

Ter uitbreiding zoeken wij een opperman.

Gevelconcept is een jong en innovatief bedrijf op het gebied van complete gevels. Wij geloven in een onze manier van bouwen waarbij we met minder partijen méér verantwoordelijkheid nemen. Gevelconcept is ontstaan door de samenvoeging van een bouwbedrijf, metselbedrijf en een timmerfabriek. Wij hebben jarenlange ervaring in deze disciplines en voeren die in eigen beheer uit. Inmiddels is Gevelconcept ook uitgebreid met een eigen houtskeletbouwfabriek. Onze projecten bevinden zich voornamelijk in Noord-Holland.

Wat verwachten we van jou?

In deze functie ben je de belangrijkste spil op de bouwplaats. Jij ondersteunt de metselaars bij alle voorkomende werkzaamheden. Het is voor jou de sport deze metselaars voor te blijven. Je draagt zorg voor de tijdige aanvoer van materialen en hulpmiddelen. Hiermee bepaal jij het tempo en ben je dus onmisbaar op iedere project!

Om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren worden er diverse hulpmiddelen ter beschikking gesteld. Je krijgt beschikking over een verreiker en komt te werken in een hecht en enthousiast team die graag een stapje harder zetten voor elkaar.

Functie eisen

Enige ervaring in de bouw;
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;
In het bezit van VCA-diploma, dan wel de bereidheid tot het behalen.

Het is belangrijk dat je een echte teamplayer bent en samen met ons wilt groeien en successen wilt behalen.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Gevelconcept krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Je werkt in een hecht team waarin samenwerken, plezier maken en succesvol zijn centraal staat. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden en een grote mate van zelfstandigheid. Binnen onze organisatie is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om vak verbreding of doorgroeien, we gaan graag met elkaar in gesprek!

Samen succesvol zijn?

Laat hieronder je gegevens achter om direct te solliciteren.