Vacature: Werkvoorbereider | Gevelconcept
Favicon | Gevelconcept

Vacature: werkvoorbereider

Uren: 32-37,5 uur

Over de vacature

Gevelconcept Kozijnen staat voor kwaliteit & ontzorging. Zo worden houten kozijnen in onze eigen fabriek geproduceerd én standaard opgeleverd met voorlak. Indien gewenst voorzien we de kozijnen in onze spuiterij ook van een aflak. Na oplevering hoeft de schilder er dan niet meer aan te pas te komen! We kunnen de kozijnen inclusief beslag en beglazing leveren. Grote hoeveelheid standaard kozijnen of een enkele “special”? Alles is bij ons mogelijk.

Ben jij een organisatietalent van de bovenste plank? Gevelconcept Kozijnen zoekt een topper in het organiseren van het proces rondom kozijnen: van opdracht tot aflevering. Voel je je aangesproken? Lees snel verder.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar

Werkvoorbereider

(32-37,5 uur)

 

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van het gehele proces van een of meerdere projecten. Jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: Meedenken met onze opdrachtgevers in oplossingen qua ontwerp, prijs en kwaliteitSturen op gemaakte afspraken en bewaken van de projectplanningEngineren van houten kozijnenSignaleren en communiceren van meer- en minder werkSpilfunctie tussen opdrachtgevers, productleiding, verkoop en toeleveranciersBewaken van budgettenHeb je bovendien affiniteit met BIM/construsoft? Top! Wij zijn op zoek naar iemand die wil onderzoeken hoe dit toegepast kan worden in onze kozijnenfabriek.

Meedenken met onze opdrachtgevers in oplossingen qua ontwerp, prijs en kwaliteit
Sturen op gemaakte afspraken en bewaken van de projectplanning
Engineren van houten kozijnen  
Signaleren en communiceren van meer- en minder werk
Spilfunctie tussen opdrachtgevers, productieleiding, verkoop en toeleveranciers
Bewaken van budgetten
Heb je bovendien affiniteit met BIM/construsoft? Top! Wij zijn op zoek naar iemand die wil onderzoeken hoe dit toegepast kan worden in onze kozijnenfabriek.

Gevelconcept Kozijnen staat voor kwaliteit & ontzorging. Zo worden houten kozijnen in onze eigen fabriek geproduceerd én standaard opgeleverd met voorlak. Indien gewenst voorzien we de kozijnen in onze spuiterij ook van een aflak. Na oplevering hoeft de schilder er dan niet meer aan te pas te komen!

Wat wij vragen

Minimaal MBO werk- en denkniveau
Ervaring als werkvoorbereider, bij voorkeur in de kozijnenbranch.
Je kunt goed in een team werken
Je maakt je taken en nieuwe projecten snel eigen
Je neemt initiatief en wacht niet af

Wat wij bieden

Bij Gevelconcept krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Je werkt in een hecht team waarin samenwerken, plezier maken en succesvol zijn centraal staat. Gevelconcept is een familiebedrijf waarin een informele sfeer heerst en waarin we graag een stapje harder zetten voor elkaar. Vertrouwen, aandacht, kwaliteit en plezier in het werk zijn onderdeel van het Gevelconcept DNA. Verder bieden we jou:

Fulltime/parttime ( 32 - 37,5u) functie
Een salaris conform CAO Timmerfabrieken, afhankelijk van jouw ervaring en ambities (tussen € 2.800 -€ 4.100 bruto per periode)
8,25% vakantiegeld
Uitzicht op een vast dienstverband
Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze eigen Gevelconcept Academy. Jouw ontwikkeling staat centraal binnen Gevelconcept
Reiskostenvergoeding
Goede pensioenregeling bij Bpf Bouw
Een actieve personeelsvereniging

Over Gevelconcept

Enthousiast geworden?

Leuk?! Leuk! Wij zijn benieuwd naar jou. Stuur jouw motivatie en CV ter attentie van Linda van der Eijk naar personeelszaken@gevelconcept.nl en we nemen spoedig contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Samen succesvol zijn?

Laat hieronder je gegevens achter om direct te solliciteren.