Vacature: Werkvoorbereider/ Tekenaar Kozijnen | Gevelconcept Bouw

Vacature: Werkvoorbereider / Tekenaar Kozijnen

Uren: 37,5 uur

Over de vacature

Gevelconcept Kozijnen staat voor kwaliteit en ontzorging. Houten kozijnen worden in onze eigen fabriek geproduceerd èn standaard opgeleverd met voorlak. Is aflak gewenst? Geen probleem, onze spuiterij gaat aan de slag. Kozijnen kunnen inclusief hang- en sluitwerk geleverd worden. Spouwlatten aanbrengen? Kozijnen plaatsen? Beglazing los bijleveren? Alles is mogelijk. Geen project is hetzelfde! Lijkt het je leuk om dit soort projecten in goede banen te leiden?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Werkvoorbereider / Tekenaar Kozijnen. Voel je je aangesproken? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider / Tekenaar Kozijnen ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van het gehele proces van een of meerdere projecten. Jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.  Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Meedenken met onze opdrachtgevers in oplossingen qua ontwerp, prijs en kwaliteit
Sturen op gemaakte afspraken en bewaken van de projectplanning
Engineren van houten kozijnen
Signaleren en communiceren van meer- en minder werk
Spilfunctie tussen opdrachtgevers, productleiding, verkoop en toeleveranciers

Heb je bovendien affiniteit met BIM/construsoft? Top! Wij zijn op zoek naar iemand die wil onderzoeken hoe dit toegepast kan worden in onze kozijnenfabriek.

Wat wij vragen:

Mbo/Hbo werk- en denkniveau
Aantoonbare kennis van en ervaring met de timmer- of houtverwerkende industrie
Ervaring met Autocad, Word, Excel. Ervaring met kozijnensoftware Groeneveld is een pré
Competenties als focus op details, plannen en organiseren, creativiteit en samenwerken zijn jou op het lijf geschreven

Wat wij bieden:

Bij Gevelconcept krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Je werkt in een hecht team waarin samenwerken, plezier maken en succesvol zijn centraal staat. Gevelconcept is een familiebedrijf waarin een informele sfeer heerst en waarin we graag een stapje harder zetten voor elkaar. Vertrouwen, aandacht, kwaliteit en plezier in het werk zijn onderdeel van het Gevelconcept DNA. Verder bieden we jou:

Een uitstekend salaris, afhankelijk van jouw ervaring en ambities (tussen € 2.500 – €3.800 bruto per periode)
8,25% vakantiegeld
Uitzicht op een vast dienstverband
Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze eigen Gevelconcept Academy.
Reiskostenvergoeding
Goede pensioenregeling bij Bpf Bouw
Een actieve personeelsvereniging

Over Gevelconcept

Gevelconcept Kozijnen is onderdeel van Gevelconcept: een jong en innovatief bedrijf op het gebied van complete gevels. Wij geloven in een nieuwe manier van bouwen; met minder partijen méér verantwoordelijkheid te nemen. Als bouwpartner nemen wij de totale verantwoordelijkheid voor de complete gevel en zorgen ervoor dat deze de uitstraling krijgt die hij verdient. Wij hebben jarenlange ervaring met de verschillende bouwdisciplines en voeren deze in eigen beheer uit. Onze organisatie bestaat uit drie disciplines; Gevelconcept Bouw, Gevelconcept Kozijnen en Gevelconcept Prefab. Deze komen samen in onze prachtige projecten.

Enthousiast geworden?

Leuk?! Leuk! Wij zijn benieuwd naar jou. Stuur jouw motivatie en CV ter attentie van Linda van der Eijk naar personeelszaken@gevelconcept.nl en we nemen spoedig contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Samen succesvol zijn?

Laat hieronder je gegevens achter om direct te solliciteren.