Gevelconcept staat in Bouwend NHN

Het is de enige partij in Nederland die de volledige verantwoordelijkheid neemt voor de totale buitenschil van een gebouw. Midden in de crisis ontwikkelde Bouwbedrijf De Jong in ’t Veld een even revolutionair als kansrijk model, dat onder de naam Gevelconcept.nl in de markt wordt gezet en volop anticipeert op de toekomst. “Bouwen gebeurt steeds meer in productdelen.”

Gevelconcept.nl is een unicum op de Nederlandse markt. Volgens Maarten de Jong zijn er geen andere bedrijven die de volledige verantwoordelijkheid voor de totale buitenschil nemen.

“Wij komen als het casco staat. Wij stellen, isoleren, plaatsen de door de timmerfabriek geproduceerde kozijnen, zorgen voor het metselwerk en organiseren de volledige logistiek rond het bouwproces. Dáár ligt voor ons een belangrijk deel van de winst. Wij bepalen waar de materialen komen te staan, zorgen dat kozijnen precies goed op de bok komen te staan en besparen bij elkaar zo uren en uren aan tijd op de bouwplaats. Die efficiëntie is de ruggengraat van dit concept.”

Daarbij neemt Gevelconcept.nl de (hoofd)aannemer een volledige, omvangrijke taak uit handen, vult Alex Huibers aan. “We hebben inmiddels een aantal projecten op deze manier… Lees het hele artikel >