Een feestje bouwen in ’t Veld

Twee ondernemers, beide ambitieus, altijd in voor iets nieuws en gedreven door mooie muziek. Dat wordt gegarandeerd een mooi feestje! ‘GevelConcert Live’ is een muziekevenement voor een breed publiek. De entree is gratis en bezoekers kunnen vanaf 16.00 uur genieten van live muziek uit de jaren 60,70 en 80.

Topmuzikanten op het podium

Bij de ingang van het evenementen terrein worden bezoekers ontvangen met de muziek van ‘Ongeremde Gasten’. Zij spelen uitsluitend akoestisch en vooral zeer herkenbare Engels- en Nederlandstalige popmuziek. Op het terrein zelf kan het publiek genieten van non-stop live muziek vanaf twee podia.

Hier zorgen ‘The Cats Aglow band’ en de formatie ‘Zo-Maar’ afwisselend voor entertainment. De topmuzikanten van The Cats Aglow band zetten met hun jarenlange ervaring een live act neer met muziek uit een tijd, die nooit is weggeweest. En met de 5-koppige formatie Zo-Maar, met nummers uit de jaren 60 en 70, is het voor muziekliefhebbers gegarandeerd een feestje.

Hapjes & drankjes

Naast een nieuwe mega bar wordt het muziekevenement aangekleed met een aantal foodtrucks, waar vers bereide, biologische hamburgers en andere snacks verkregen kunnen worden. Er zijn gezellige zitjes, zodat ook het wat oudere publiek kan chillen en natuurlijk is er professioneel sanitair aanwezig.

30 mei, Hemelvaartsdag

‘GevelConcert Live’ vindt plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, op het terrein naast Gevelconcept Bouw aan de Leijerpolderweg 2 in ’t Veld. Bezoekers die met de auto komen, kunnen parkeren bij de naastgelegen Fouragehandel Slijkerman, Leijerpolderweg 4. De inzet voor dit muziekevenement is gewoon iets nieuws proberen, en gezellige reuring in het dorp brengen. Onder het motto “Making memories” hopen we samen een geslaagd evenement neer te zetten, wat potentie heeft om jaarlijks terug te keren.

Gratis munten!

Als relatie van Gevelconcept ontvang je 5 gratis munten. Munten ontvangen? Stuur een e-mail naar: m.dejong@gevelconcept.nl.

Sponsoren

Bedrijven en organisaties die wellicht interesse hebben om een mooi sponsorpakket af te nemen kunnen contact opnemen met de organisatie via info@jghoreca.nl.