Monnickendam in het zonnetje gezet

Terwijl het zonnetje heerlijk scheen in Monnickendam, gingen onze werknemers onder leiding van uitvoerder Stefan Bos verder met het renoveren van 57 woningen. Gevelconcept.nl kwam langs om te kijken hoe de bloemetjes erbij stonden.

De woningen in Monnickendam worden door ons letterlijk en figuurlijk van binnen naar buiten gekeerd. De kozijnen worden vervangen, er komen nieuwe buitendeuren in. Zo kunnen de woningen er de komende jaren weer met gemak tegenaan.

Deze klus doen wij in opdracht van BOT Bouw in Heerhugowaard.  De kracht van deze samenwerking is dat we samen veel rust creëren voor de bewoners. Zij kunnen op de schema’s die in ieder huis hangen bijvoorbeeld precies zien wat de vorderingen van het project zijn.

De bewoners genieten buiten van de zon, terwijl wij wat aan de uitstraling van hun huis doen. Iedere dag zorgen we ervoor dat één woning van de buitenkant weer is opgeknapt. Leuke klus!