Vacature: Werkvoorbereider / Tekenaar | Gevelconcept

Vacature: Werkvoorbereider / Tekenaar

Standplaats: Noord-Scharwoude

Over Gevelconcept

Gevelconcept is een jong en innovatief bedrijf op het gebied van complete gevels. Wij geloven in onze manier van bouwen; met minder partijen méér verantwoordelijkheid nemen. Als bouwpartner nemen wij de totale verantwoordelijkheid voor de complete gevel en zorgen we ervoor dat deze de uitstraling krijgt die hij verdient.

Gevelconcept is ontstaan door de samenvoeging van een bouwbedrijf, metselfabriek en een timmerfabriek. Wij hebben jarenlange ervaring in deze disciplines en voeren die in eigen beheer uit. Wij zoeken talent die ons verder kan helpen ontwikkelen op gebied van 3D-modelleren en samen met ons op zoek gaat naar de nieuwe manier van werken in de bouw. Een manier welke aansluit bij de eisen en wensen van onze klant.

Gevelconcept Kozijnen staat voor kwaliteit & ontzorging. Zo worden houten kozijnen in onze eigen fabriek geproduceerd én standaard opgeleverd met voorlak. Indien gewenst voorzien we de kozijnen in onze spuiterij ook van een aflak. Na oplevering hoeft de schilder er dan niet meer aan te pas te komen!

We kunnen de kozijnen inclusief hang- en sluitwerk en beglazing leveren. Spouwlatten aanbrengen? Kozijnen plaatsen? Beglazing los bijleveren? Alles is bij ons mogelijk en geen project is hetzelfde!

Wat verwachten we van jou?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

Sturen op gemaakte afspraken i.c.m. de planning;
Enginering van houten kozijnen;
Nauw samenwerking met onze opdrachtgevers, productieleiding, verkoop en toeleveranciers;
Signaleer én communiceren van meer- en minder werk;
Meedenken met onze opdrachtgevers in oplossingen qua ontwerp prijs en kwaliteit;
Verder onderzoeken van BIM/Construsoft binnen de timmerfabriek;
Interesse en/of ervaring met onze kozijnensoftware Groeneveld;
Positieve inslag, waarbij je aan de slag gaat met uitdagingen!

Functie eisen

HBO werk- en denkniveau;
Aantoonbare kennis van en ervaring met de timmerindustrie of houtverwerkende industrie;
Ervaring met Autocad, Word, Excel;
Ervaring met Construsoft is een pré.

Je komt te werken in een hecht team van een bedrijfsleider, drie werkvoorbereiders, een calculator, een productieleider en een team productiemedewerkers. Het is een enthousiast team die graag een stapje harder zet voor elkaar.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Gevelconcept krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Je werkt in een hecht team waarin samenwerken, plezier maken en succesvol zijn centraal staat. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden en een grote mate van zelfstandigheid. Binnen onze organisatie is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Of het nu graag om vak verbreding of doorgroeien, we gaan graag met elkaar in gesprek!

Samen succesvol zijn?

Laat hieronder je gegevens achter om direct te solliciteren.